Barion Pixel

Híres családba fogadottak: Priscilla Presley

A világhírű énekes, Elvis Presley volt felesége, Priscilla élete kalandosan indult. Priscilla Ann Wagner New Yorkban született, de családja norvég, skót, ír és angol felmenőkkel is büszkélkedhetett. Édesapja, James Wagner, a születése után nem sokkal meghalt egy repülőgép-katasztrófában.

Édesanyja második férje, Paul Beaulieu örökbe fogadta a kislányt. Középiskolai tanulmányait Nyugat-Németországban végezte. Itt ismerkedett meg későbbi férjével, Elvis Presley-vel, aki nyolc évnyi udvarlás után vette feleségül. Leányuk, Lisa Marie Presley kilenc hónap múlva született meg, majd a házaspár 1973-ban elvált.

2000. szeptember 11-én megválasztották a Metro-Goldwyn-Mayer Inc. tanácsába. Még ugyanebben az évben megválasztották az MGM igazgatótanácsába is.

Szerepelt a Csupasz pisztoly című filmekben, majd évekig a Dallas című sorozatban is, valamint producerként dolgozott számos, főleg egykori férje életével foglalkozó alkotásokban.

A 72 éves asszony volt férje és örökbefogadó apja családnevét használva, Priscilla Beaulieu Presleyként dolgozik az üzleti életben. Lisa Marie-n kívül van egy fia is, Navarone Garibaldi, élettársától, Marco Garibalditól.