Barion Pixel
Egyéb

5 tipp a farsangi jelmez beszerzéséhez

Itt a farsangi szezon, és minden gyermek lázban ég, hogy a nagy napra milyen jelmezbe bújjon. Vannak, akiknek határozott elképzelésük van, és van akinek naponta változik az elképzelése arról, hogy milyen gúnyába bújjon, nem megkönnyítve a felnőttek dolgát.

1. Készíts otthon jelmezt

Ha te is a kreatív anyukák csoportjába tartozol és még a varrógép használata sem áll messze tőled, a neten bogarászva jobbnál jobb házilag elkészíthető jelmezötleteket találsz, amiből csodás és egyedi jelmezt tudsz varázsolni csemetédnek. Azonban, ha te sem a szerencsés kreatí és kézügyességgel megáldott anyukák közé tartozol, akkor a következő tippek neked szólnak.

2. Üzletekben, turkálókban vásárolható jelmez

Elárulom, számomra ez a legkevésbé járható út, mert ez a legköltségesebb, azonban turkálókban ki lehet fogni egy-egy jó darabot megfizethető áron is ehhez azonban nem árt, ha van szabadidőd, mert nem két perc a tökéletes ruha  megtalálása.

3. Ismerősöktől kérj kölcsön

Ha aktív vagy a közösségi felületeken, írj ki egy posztot, hogy milyen jelmezt keresel, milyen méretben, ha lapul valakinek a fiókjában otthon, nyert ügyed van.

4. Jelmez adok-veszek csoport

A Facebookon az elmúlt években egyre több jelmez adok – veszek  csoport látott napvilágot. Ha szerencsés vagy, van a lakóhelyedhez közel eső eladó, így a postaköltséget is megspórolod és később te is tovább értékesítheted a jelmezt.

5. Jelmez kölcsönző

Nagyvárosokban farsangi időszakban nagyon sok helyen működik jelmezkölcsönző. Ha gyerkőcöd mindenre azt mondja, hogy az nem jó, amit te felajánlasz, érdemes egyet felkeresni és körülnézni ott. Megfizethető, és minőségi jelmezeket lehet találni, és még az a gyerek is megtalálja ott a számára megfelelő jelmezt, akinek addig nem, vagy mindennap más ötlete volt jelmez fronton. Ezt tapasztalatból írom 😉

 

Fotó: Polina Kovaleva: https://www.pexels.com/hu-hu/foto/fesztival-fankok-szerzoseg-alarcos-mulatsag-8405035/

Leave A Comment

Your Comment
All comments are held for moderation.